Verwennerij voor het hele gezin

Kerstmis fotoshoot 

4 & 5 december 

Wie Kerstmis zegt, zegt gezelligheid, een lekker glaasje, het knisperende haardvuur, tijd voor elkaar en uiteraard ook FAMILIEFOTO'S.

Wij hebben al deze dingen gebundeld voor jullie.

Fotografe Frederika Adriaensens zal op 4 en 5 december aanwezig zijn in de praktijk van vroedvrouw Hanne om de mooiste kerstfoto's te maken van jullie gezin.

Je bent welkom, jong of oud, zwanger, een kers(t)verse baby in het gezin of al een grotere kroost...

Let wel, rekening houdend met de coronamaatregelen, mogen enkel mensen die tot dezelfde bubbel behoren deelnemen aan eenzelfde fotoshoot.

Op vrijdag 4 en zondag 6 december voorzien we fotoshoots van 30 minuten in een prachtige kerstsetting.

In de prijs zitten 10 bewerkte foto's van uitstekende kwaliteit die u via e-mail zal ontvangen. Dit binnen de 10 dagen na de fotoshoot.

Op zaterdag 5 december maken we het nog feestelijker. 

Want Laura komt ons vergezellen.
Voor aanvang van de fotoshoot wordt mama opgemaakt door styliste Laura@maisonmoi, vergezeld door een glaasje. Je kan er (inbegrepen in de prijs) voor kiezen om een outfit uit de nieuwe collectie van Maison Moi te dragen tijdens de fotoshoot. In de prijs zitten 15 bewerkte foto's van uitstekende kwaliteit die u via e-mail zal ontvangen, binnen de 10 dagen na de fotoshoot.

Inschrijven & betaling kan via deze link

Lessenreeks babymassage

november & december 2020

Babymassage is dé manier om even tijd te maken voor intens contact tussen jou en je baby. Door massage kan je op een hele fijne en warme manier communiceren met je baby en om hem/haar beter te leren kennen. Tijdens de lessen leer ik jullie verschillende technieken om je baby te masseren om zo te leren kennen waar jullie samen het meest van kunnen genieten. In elke les komt er een ontspanningsoefening voor mama of papa & baby aan bod en we sluiten elk lesje af met een heerlijk badje in de Tummytub. Aan het einde van de lessenreeks krijgen jullie een flesje massageolie mee naar huis om de massage thuis verder te zetten. Baby'tjes vanaf 3 weken oud mogen deelnemen aan de lessenreeks.


Behalve makkelijk zittende kledij en de standaard inhoud van je verzorgingstas, moet je niets meenemen, vroedvrouw Hanne voorziet alles wat jullie nodig hebben. 


De lessenreeksen van november (10-17-24) en december (1-8-15)  gaan door bij vroedvrouw Hanne in Lubbeek, Broekstraat 43.Babbelmama's - herfstwandeling

- UITGESTELD - NIEUWE DATUM WORDT SNEL GECOMMUNICEERD -

Soms hebben we gewoon eens nood aan een stevige wandeling in de frisse lucht, samen met mama's die allemaal een beetje hetzelfde doormaken. Wandelen, ontspannen, babbelen, tips en advies vragen aan elkaar, nieuwe mama's in de buurt leren kennen of gewoon even er tussenuit zijn... Wat de reden ook is, je bent welkom bij de babbelmama's. Deze keer gaan we op pad in natuurreservaat De Spicht in Lubbeek. Een prachtige wandeling in de natuur. Na de wandeling komen we samen in de praktijk van vroedvrouw Hanne voor een warm drankje en poffertjes. 


Let op: de wandeling is niet toegankelijk voor buggy's. Draagdoek of draagzak is dus aangewezen.  

Baby's verschonen/verzorgen/voeden kan voor of na de wandeling in de praktijk.